Autodesk – zadnja možnost za menjavo starih verzij

Od Autodeska smo prejeli obvestilo, da bo možno stare verzije programske opreme (od verzije R14 – 2018), ki niso na naročnini, zamenjati za najem pod ugodnimi pogoji samo še do 20.7.2018.

Popust za menjavo ob prehodu na najem znaša 15 %. Možen je enoletni ali triletni najem. Popust se upošteva samo ob prvi sklenitvi najemne pogodbe, pri podaljšanju velja redna cena.

Primer:

Vaš obstoječi AutoCAD lahko zamenjate za najnovejši AutoCAD 2019. Ta vam poleg osnovne funkcionalnosti prinaša dostop do številnih specializiranih razširitev AutoCADa:
AutoCAD Electrical za načtovanje električnih shem
AutoCAD Mechanical za izdelavo strojniške dokumentacije
AutoCAD Plant 3D za izdelavo 3D P&ID dokumentacije
AutoCAD Architecture za arhitekturo
AutoCAD Map 3D za GIS
AutoCAD MEP za načrtovanje strojnih, električnih in vodovodnih inštalacij
AutoCAD Raster Design za delo z rastrskimi načrti
AutoCAD Web App – delo z AutoCADom preko spleta
AutoCAD Mobile App – delo z AutoCADom na mobilni napravi

Ob menjavi (ne velja za AutoCAD LT licence) se lahko odločite tudi za prehod na autodeskovi zbirki, ki nudita celoviti programski rešitvi za načrtovanje na področjih strojništva (Product Design & Manufacturing Collection) ter gradbeništva/arhitekture/infrastukture (Architecture, Engineering & Construction Collection).

AutoCAD LT lahko zamenjate samo za AutoCAD LT.

Nekateri ste lastniki zelo stare programske opreme Autodesk, ki je že dalj časa ne uporabljate več. Morda je sedaj pravi trenutek, da jo zamenjate in preizkusite nova programska orodja. Če ne veste, kaj dejansko imate, bomo skupaj preverili in našli primerno rešitev, prilagojeno vašim potrebam.

Pokličite nas na 01 5830 100, ali nam pošljite sporočilo na info@basic.si.