Inventor LT suite – 20% nižja cena v primeru menjave (staro za novo)

AutoCAD Inventor LT Suite vsebuje programa AutoCAD LT in Inventor LT. AutoCAD LT je namenjen 2D risanju, medtem ko Inventor LT omogoča 3D parametrično modeliranje posamičnih kosov ter oblikovanje zahtevnih organskih oblik. Inventor LT je kompatibilen z AutoCADom, saj omogoča prenos skic iz AutoCADa v Inventor LT ter izvoz izrisov v AutoCADov DWG format. Ponuja orodja za hitro izdelavo izrisov na osnovi 3D modelov ter vsebuje številne filtre za direkten uvoz 3D geometrije iz drugih CAD sistemov, med katerimi so Pro/E, Solidworks, Catia, UG NX in Rhino. Uvoženo 3D geometrijo lahko popravljate z ukazi za direktno spreminjanje geometrije. Modeli narejeni z Inventorjem LT so popolnoma kompatibilni s polno verzijo Inventorja.
V okolju Inventorja LT lahko uporabljate brezplačni CAM program Inventor HSM Express za izdelavo kode za 2.5 osne CNC stroje.
Ob nakupu naročnine vam podarimo Priročnik 101 trik v AutoCADu – nepogrešljivo zbirko uporabnih AutoCAD rešitev, ki so pogosto spregledane ali pozabljene.
Nudimo vam od 20 – 30% popust v primeru zamenjave Autodesk licenc verzij R14 do 2017 (vse trajne licence, kupljene med leti 1998 – 2016, ki nimajo aktivne naročnine) za 1 letno ali 3 letno naročnino licence tudi za druge Autodeskove licence.
Ponudba je časovno omejena, možne so različne kombinacije (npr. menjava AutoCAD za Inventor, menjava samostojne licence za mrežno,..).
Pokličite nas na 01 5830 100, ali nam pošljite sporočilo na info@basic.si, da vam pripravimo ponudbo za vašo konkretno situacijo.